GRAĐEVINE NA MESECUZa vreme  početnih američkih svemirskih istraživanja i sletanja na Mesec, svako lansiranje je bilo praćeno od strane vanzemaljaca. Mesečevu bazu Luna fotografiosao je Lunarni orbiter i astronauti Apolla. Kupole, tornjevi, velike zaobljene strukture nalik na silose, ogromna rudarska vozila u obliku slova T koja za sobom ostavljaju tragove na Mesečevoj površini poput šavova, i ekstremno velike, kao i vrlo male vanzemaljske letelice, vidljivi su na službenim NASA-inim fotografijama. To je zajednička američka, ruska i vanzemaljska baza. Svemirski program je farsa i neverovatno bacanje novca. Alternativa 3 je stvarnost.

Astronaute Apolla ozbiljno je potreslo to iskustvo, a njihovi životi i kasnije izjave odražavaju posledice tog otkrića i učinke zapovesti o ćutanju koje je usledilo. Naređeno im je da drže jezik za zubima ili će ih u protivnom snaći najteža kazna - smrt - koju su nazivali "brzim rešenjem". Jedan astronaut je ipak progovorio producentima britanskog televizijskog razotkrivanja Alternativa 3. Objavljen je u dokumentarnoj, nefikcijskoj emisiji Science Report (Naučni izveštaj), potvrdivši mnoge iznesene informacije. U knjizi Alternativa 003 umesto identiteta astronauta upotrebljen je pseudonim "Bob Grodin". Navodno je taj astronaut 1978. počinio samoubistvo. To ne potvrđuje nijedan izvor, a biće i da su nekoliko takozvanih činjenica u toj knjizi zapravo dezinformacije.

Na Mesecu postoje područja na kojima raste biljni život i čak menja boju sa godišnjim dobima. Učinak godišnjih doba javlja se zato što Mesec nije uvek okrenut prema Zemlji ili Suncu tačno istom stranom, kao što se tvrdi. Na površini Meseca postoji i nekoliko jezera i ribnjaka koje su izgradili ljudi, a u njegovoj atmosferi primećeni su i snimljeni oblaci. Ima gravitaciono polje i ljudi mogu hodati njegovom površinom bez skafandera, dišući na boce sa kiseonikom nakon što prođu dekompresiju, baš kao i bilo koji dubinski ronilac.

Godine 1969. izbio je sukob između Sovjeta i Amerikanaca u bazi na Mesecu. Sovjeti su pokušali preuzeti kontrolu nad bazom i držali su u zarobljeništvu američke naučnike i posadu. Amerikanci su uspeli vratiti red, ali tek nakon što je ubijeno 66 ljudi. Sovjeti su bili privremeno isključeni iz programa na razdoblje od dve godine. Na kraju je došlo do pomirenja i opet su počeli sarađivati. Taj savez traje i danas.

Letelica nazvana Aurora postoji u Area 51 bazi i njome se redovno leti u svemir. Mi danas imamo i letimo vanzemaljskim letelicama na atomski pogon u Area S4 u Nevadi. Piloti su izveli interplanetarna putovanja u ovim letelicama i bili na Mesecu, Marsu i drugim planetama. Lagali su nas o pravoj prirodi Meseca, Marsa i Venere, kao i o stvarnom stanju tehnologije koju poznajemo i posedujemo.
Нема коментара:

Постави коментар