ILUMINATSKA HIJERARHIJA


Vođa Iluminata na Zemlji zove se Pindar. Pindar je član jedne od 13 vladajućih iluminatskih porodica i to su uvek muškarci. Titula Pindar je skraćeno od "Vrh Drakona", takođe poznat kao "Drakonski penis". Simbolično, ovo predstavlja vrh moći, kontrole, kreacije, ekspanzije, invazije i straha.

Pravi Pindar je glava familije Rotšild. On je smešten u Nemačkoj, blizu Frankfurta. U kasnim sedamdesetima prošlog veka, on je nadgledao projekat Montauk koji je nazvan M.A.L.D.A., a to je anagram za "Montauk Alsace-Lorraine Dimenzionalne Aktivnosti". Ovaj projekat je bio smešten u blizini grada Strasburg, Francuska, istorijski nekadašnji deo Nemačke. Interesantno, postoji vinarija na istočnom kraju Long Islanda, nedaleko od Montauk Pointa, koja se zove Pinder. Crveno vino je simbol za krv ubačenu od strane reptila. Vino može postati sveto kao što i jeste u Rimokatoličkoj Crkvi. U Katoličkoj crkvi vino zamenjuje krv u ceremoniji.

Iluminati su na Zemlji uspostavili piramidni sistem kontrole koji je identičan onome na Drako planeti. Piramida sa reptilskim okom, stacionirana na Američkom dolaru, je simbol ove kontrolne strukture. Oko je vrh piramide. Ovo objašnjava zašto je originalna struktura Velike Piramide bila prekrivena zlatom. Pindar je predstavljen zlatnim vrhom na piramidi. Sledeći nivo ili "oko" na piramidi predstavlja 13 vladajućih familija.

Njihov redosled: 

1. Rothschild
2. Bruce
3. Cavendish (Kennedy)
4. De Medici
5. Hanover
6. Hapsburg
7. Krupp
8. Plantagent
9. Rockefeller
10. Romanov
11. Sinclair
12. Warburg
13. Windsor

Svaka od ovih 13 vladajućih familija ima svoju zonu uticaja na Zemlji. To su globalne finansije, vojna tehnologija, umna kontrola i mediji. Svaka od 13 familija ima veće od 13 članova. Broj 13 za njih ima posebno značenje. Oni znaju da postoji 12 tipova energije koji prolaze kroz 10 aspekata Božijeg Uma. Ukupnost od 12 energija je jednako trinaestoj energiji. Ovo se smatra najmoćnijim znanjem. Oni takođe znaju da u stvari postoji 13 znakova zodijaka, a ne uobičajenih 12. Oni su sačuvali 13. znak, koji je skriven vekovima, zato što je to znak Zmaja.

Sledeći nivo je druga komandujuća familija koja podržava rad Pindara i ostalih familija. Dok su članovi 13 glavnih porodica sposobni da menjaju oblik u reptilski, ostalih 300 to nisu. Oni imaju visok nivo reptilskog DNK. Poznati su kao "Komitet 300". Komitet 300 koristi dobro poznate institucije da postignu svoje ciljeve, uključujući Savet za inostrane odnose, Rimski Klub, Mafia, CIA, Institut za Nacionalne Poslove, Mossad, Tajni Servis, Međunarodni Monetarni Fond, Federalne rezerve, Interpol...
Sve su ovo privatne organizacije, predstavljene kao državni organi, ali to je daleko od istine.

Iluminatska struktura je kreirala određene zemlje da bi postigla svoje ciljeve. To su Sjedinjene Američke Države, Švajcarska, Kuvajt, Sovjetski Savez, Panama, Izrael, Italija, Jugoslavija, Britanija, veći deo Afrike, sve Arapske zemlje i Centralna i Južna Amerika. Ove nacije su stvorene da zgrću dobra za vladajuće familije i da budu njihovi snabdevači, da kriju i čuvaju njihov napredak, i da stvaraju nestabilnu situaciju kojom se popunjava i povećava vojni budžet. Švajcarska je napravljena kao neutralni bankarski sistem, da bi iluminatske porodice mogle da čuvaju novac na sigurnom, daleko od uticaja rata i drugih destruktivnih dešavanja, a takođe i daleko od radoznalih očiju.  

Sjedinjene Američke Države su utemeljile 13 kolonija, po jednu za svaku familiju. Originalna zastava je imala 13 zvezda, a još uvek ima 13 linija. Orao, simbol SAD-a, sadrži 13 strelica na svojim kandžama. SAD su aktuelno važan faktor Virdžinija Kompanije, koja je osnovana 1604. godine u Engleskoj sa direktnim učešćem Rotšilda. Finansije Rotšilda su bile neophodne da bi se poduprlo istraživanje i eksploatacija Severnoameričkog kontinenta. Vrednost Virdžinija Kompanije, uključujući SAD, su pod vlasništvom Svetog Rimskog Carstva, tj. Vatikana. Ovo se desilo 1213. godine kada je Kralj Džems dao svu Englesku imovinu Reptilskom svešteniku (Papi). Kao izvršioci su navedeni Kraljevska Porodica, ali pravi vlasnik je Rimska Katolička Crkva. 

Sjedinjene Američke Države nisu dobile naziv po Amerigu Vespučiju, kao što ste svi učili u školi. Iluminati ne bi nikad nazvali kontinent, u stvari dva, po nekom italijanskom majstoru za mape. Ime je u stvari kombinovano od reči "AM", što na hebrejskom znači "ljudi". "AME" je takođe zapovedna reč nastala od špansko/latinske reči "to love". "ERI" ili "ARI" je hebrejski izraz za "Lava". "RICA" je ženska forma u španskom jeziku za "RICH". "KA" je drevna egipatska reč za dušu, ili duhovnu silu zajedno sa telom. Postoje dva nivoa značenja. Drevni Hebreji/Egipćani prevode to kao "ljudi lavovi sa duhovnom snagom". Otud piramida i svevideće oko na novčanici od jednog dolara. Latino verzija kaže "voli bogate", u duhovno ženskom stilu. Ovo daje ideju šta su oni imali na umu. Ako idemo korak dalje, videćete mešavinu feminizirane Latino/Orlovske ideologije sa srčanom Hebrejsko/Lavovskom idejom. Simbolično definisanje Amerike je da je ona samo spoj Lemurije i Atlantide. Kombinacija ova dva carstva, mogla bi da stvori najjače, najnaprednije tehnološko carstvo ikad viđeno. Naravno, ovo je bio deo iluminatske globalne ceremonije - kreacija za Ujedinjene Države i iluminatsku globalnu ceremoniju. Stvaranje SAD-a i iluminatske organizacije je veštački početak za javni utrošak. SAD su bile uređaj koji će dovesti Iluminate na nivo svetske opšteprihvaćenosti. 

Svake godine Iluminati održavaju sastanak da bi planirali i završili njihove glavne zadatke koji su započeti pre više milenijuma globalne kontrole i dominacije. 1850-ih, su odredili kao datum svog uspeha i kompletne dominacije godinu 2000. Ali promašaj izbora Džordža Buša Juniora za predsednika je bio znak da su na meti. Javna lekcija građanima je bila da ne biraju svakoga za predsednika! Čak su i Iluminati shvatili da će im biti teško ostvariti svoje zamisli.
1 коментар:

  1. Svaka cast.. ko je ovo napisao.. smrt iluminatima.. oni hoce da naprave jednu svijetsku religiju. ( new world order) Neka nas bog blagoslovi od ovih zlih ljudih, i od ovih sto se poklanjaju satani. VOLI TE ISUSA I NE BOJ TE SE.

    ОдговориИзбриши