VIKI POLIN

Jedna Jevrejka je ispričala svoje iskustvo sa Satanizmom u emisiji kod Opre Vinfri 1989. godine. U emisiji su ženu predstavili kao "Rejčel", ali je kasnije otkriveno da joj je pravo ime Viki Polin. Rođena je u Čikagu gde Satanizam prosto cveta među "vladajućom klasom". Čikago je politička i satanistička kanalizacija koja je iznedrila predsednika-lažnjaka Baraka Obamu, kao i njegove "pajtaše" iz Bele kuće, Ram Emanuela i Dejvida Akselroda. 

Viki Polin je ispričala da je njena porodica već generacijama uključena u rituale žrtvovanja. "Moja porodica je veoma široka i vodi evidenciju o tome ko je uključen, a ko nije, a broj je već negde oko 1700", rekla je. Viki je opisala proces koji Satanisti nazivaju "odgajivači". To su žene koje se koriste da bi donele na svet fetuse i bebe za ritualne potrebe. Takvi događaji se ne prijavljuju vlastima jer se sve odvija u tajnosti, tako da za sistem ta deca nikada nisu ni postojala. Žene se biraju pažljivo, po svojoj genetici, kako bi rodile decu reptila-hibrida. To je bila tema čuvenog filma iz 1968. "Rozmarina beba". Mia Ferou je igrala ženu glumca kome je obećana slava i bogatstvo ukoliko dozvoli da ona zatrudni tokom satanističkog rituala. On se sa tim slaže, a nju podvrgavaju kontroli uma kako bi zaboravila šta joj se dogodilo. Rotšildovi i Iluminati koriste kontrolu uma u ogromnoj meri, a to uključuje i programiranje političara, od kojih je većina pripremana decenijama pre nego što bi došli na položaj. Pred kraj filma "Rozmarina beba" u jednom kadru vidimo bebu-reptila. Film je režirao Roman Polanski koji je dobro znao da je priča koju je želeo da predstavi zasnovana na činjenicama. Polanski je pobegao iz SAD-a zbog optužbi da je seksualno opštio sa trinaestogodišnjom devojčicom. Bio je muž Šeron Tejt, koja je ubijena u osmom mesecu trudnoće 1969. od strane porodice Menson, kulta Sataniste Čarlsa Mensona.

Viki Polin je kod Opre Vinfri rekla sledeće:

"U našoj porodici je bilo žena koje su nosile takvu decu. Niko ne bi znao za to. Mnogo ih je bilo sa prekomernom težinom, pa ne bi ni moglo da se kaže da li su trudne ili ne, a onda bi negde otišle na neko vreme, pa bi se vratile...Dolazilo je do rituala u kojima su bebe žrtvovane...Kada sam bila mlada, primoravali su me da učestvujem u tome i morala sam da žrtvujem novorođenče..."

Mreža satanističkih rituala se širi na socijalne usluge, domove za nezbrinutu decu, prihvatilišta i jaslice da bi se obezbedio konstantan priliv dece. Neverovatan broj dece, više miliona njih, svake godine nestaje u svetu i više se nikada ne pojavi. Ljudi to ne shvataju. Oni sude o nestanku dece po broju priča o tome koje vide na televizijskim vestima. 

Viki Polin je potvrdila da su Satanisti "stubovi društva" što niko ne bi ni pretpostavio. Njena majka je bila primer toga. Rekla je:

"Ona živi u centru Čikaga. Radi u Gradskoj komisiji za odnose sa ljudima i uzorna je građanka. Niko ne bi posumnjao na nju. Niko ne bi posumnjao na bilo koga ko je uključen u tu priču. Ima i policajaca, doktora, advokata,... Mislim, za spoljni svet, sve čime se bavimo je prikladno i dobro, a onda su tu noći kada se stvari menjaju, kada se jednostavno izokrenu. Ono što je loše postaje dobro, a ono što je dobro - loše."Нема коментара:

Постави коментар