DEAN WARWICK

Dean Warwick je kolabirao i umro dok se obraćao krcatom auditorijumu u Blackpool-u. Međutim, ono što je bitno, pre nego što je počeo svoj govor, on je rekao da oseća "snop", odnosno, da ga nešto peče s jedne strane glave. Prema onima s kojima je razgovarao neposredno pred početak svog govora, Dean je rekao: "Mislim da će me likvidirati". Poreklom sa Novog Zelanda a nastanjen u Škotskoj, Dean je obećao da će na toj konferenciji objaviti neke vrlo značajne stvari. Nekoliko nedelja pre tog govora, na Probe Internacionalnoj Konferenciji, Dean je Dave-u Starbuck-u dao u jednom intervjuu neke nagoveštaje u vezi onoga što sledi. Između ostalog, Dean je obećao da će imenovati i one koji su stajali iza ubistva Bobby Kennedy-ja. Međutim, kako je reko Starbuck-u, to će biti samo početak jer će takođe imenovati i "Antihrista" i podići prašinu u vezi podzemnih baza i nestale dece. Međutim, ovo znanje učinilo je Dean Warwick-a veoma opasnim čovekom po one koji kriju te stvari. To je i razlog zašto postoji mnogo pitanja u vezi njegove iznenadne smrti. Kratko nakon što je počeo svoju prezentaciju, kako kažu organizatori konferencije, Warwick, 62 godine star i dobrog zdravlja, rekao je da ima "predosećaj" da će mu se nešto desiti. Prema Dave Starbuck-u koji je prisustvovao Deanovom govoru na Internacionalnoj Konferenciji Probe, Dean je počeo da korača krupnim koracima. On je najavio da će objaviti ko je ubio Boba Kenedija, ime "Anihrista" i još mnogo toga. Međutim, njemu to nije pošlo za rukom. Uz reči, "strpite se malo…" Dean se naslonio levim laktom na obližnji sto a onda se srušio na pod. Činilo se da je u tom momentu već bio mrtav uprkos svim pokušajima da ga ožive, mada neki tvrde da je umro i pre nego što je dotakao tlo.

Iako je napravljena obdukcija, okolnosti u vezi Deanove smrti veoma su sumnjive. Da stvar bude interesantnija, oni očevici koji su pokušali telefonom kontaktirati njegov vebsajt, nisu mogli dobiti vezu. Iako nismo primili nijedan poziv tog vikenda, naše telefonske linije bile su stalno "zauzete". To je još jedan razlog zašto nam se čini da je Dean verovatno bio likvidiran uz pomoć energetskog snopa (oružje poznato kao "beam-weapon") od strane grupe koja ima veliki interes da drži poklopac na nome što se stvarno dešava.

Dean Warwick je bio “insajder” koji se s autoritetom obraćao jednom širem auditorijumu i slušajući ga postaje očigledno zašto mnogi smatraju da je on likvidiran. 
___________________________________________________________________

Uzbunjivač umire pod sumnjivim okolnostima na bini za vreme konferencije 
James Casbolt - 17.10.2006.

U subotu 7. oktobra prisustvovao sam konferenciji na temu NLO-a, u Blackpool-u pod nazivom "Probe international". Nameravao sam da se sretnem sa bivšim službenikom američke vlade, Dean-om Warwick-om koji je bio poslednji predavač tog popodneva, kako bih ga nagovorio da nam otkrije sve što zna u vezi NSA, izgubljene dece i vanzemaljaca. Ovih dana, Dean je već izašao u javnost i pre par nedelja dao je jedan intervju mom prijatelju, Dave Starbuck-u, koji je inače istraživački novinar. Činjenica jeste da je Dean tu izneo samo jedan manji deo onoga što on stvarno zna. Zato sam nameravao da ga zamolim i pokušam da ga ubedim da nam potpuno otkrije sve što zna. Samo par minuta nakon što je izašao na pozornicu, Dean je izgubio svest i srušio se na pod. Ljudi su se zapanjili i nastala je opšta konfuzija. On je prestao da diše, pozvana je hitna pomoć, međutim, Dean je umro na pozornici. Kad se Dean srušio na pod, jedna žena je primetila tamnokosog čoveka kako se iskrada napolje. Ona ga je pratila dok je on bezbrižno zviždukao, onako sam za sebe, silazeći niz stepenice, onda je ušao u auto i nazvao nekoga telefonom. Onda je videla kako se on smeje razgovarajući s nekim. Ko će to zadovoljno zviždukati a onda se smejati prilikom telefonskog razgovora neposredno nakon što je video čoveka kako se ruši na pod i umire?! Svi ovi događaji ukazuju na činjenicu da se ovde radilo o ubistvu od strane jedne obaveštajne službe koja je koristila E.L.F - oružje. (Ekstremno niske frekvencije) Ta E.L.F oružja mogu biti podešena na Delta valove i u stanju su da "isključe" čovekov nervni sistem. Većina te tehnologije dovedena je do savršenstva na četvrtom nivou CIA-ine podzemne baze Dulce, u pustinji države New Mexico. Četvrti nivo te podzemne baze bavi se istraživanjem tehničkog aspekta ljudske aure, manipulacijom snova, hipnozom, telepatijom i naprednim vrstama kontrole uma. Ta E.L.F oružja "isisavaju" život iz žrtvinog tela i Dean je bukvalno "zaspao" na svojim nogama. Suze su mi lile niz lice dok sam prolazio pored mog prijatelja Ellisa koji je piljio direktno u moje oči pogledom koji je govorio "Obojica znamo šta se upravo desilo". Dean Warwick je bio hrabar čovek koji je umro boreći se za slobodu. Oni koji su odgovorni za ovo delo, platiće za to kad dođe vreme. A to vreme doći će brzo. Isto važi i za agente "petokolonaše", koji su pokušavali da ubede ljude na Probe Konferenciji da su neki od nas. Vi znate ko ste, a to znam i ja.

* * *

Sledi izvod iz intevjua sa Dean Warwick-om kojeg je napravio Dave Starbuck, par nedelja pre njegove smrti. Radi se o pitanjima nestale dece, ulozi armije i vanzemaljaca i planiranog holokausta u Americi. 


Dean Warwick: Želeo bih da naglasim nešto što me uznemirava već neko vreme, radi se o ubijanju dece. U jednom izveštaju Odeljenja za Statistiku američke vlade, tvrdi se da će u SAD-u svake godine biti oko 150 hiljada dece za koje se nikada više neće čuti. Tri meseca kasnije dobio sam sličan izveštaj koji kaže da će ih u centralnoj i južnoj Americi biti oko 350 hiljada. Ja sam to izračunao, specijalizovao sam čistu i naprednu matematiku na univerzitetu. To nije slučajnost. Radi se o 0,5% populacije u severnoj Americi i 0,5% u centralnoj i južnoj Americi. To ne može biti slučajnost. 

Dave Starbuck: Sigurno da nije.

Dean Warwick: Tako, jednog dana u moju kancelariju je ušao jedan službenik i dok smo razgovarali pomenuo mi je da ima sastanak u DSS prostorijama. Rekao sam mu: "Sigurno ćete biti zainteresovani za ovo", a onda sam mu saopštio da sam dobio te izveštaje i o kakvim se brojkama radi. Rekao sam mu da mi u Velikoj Britaniji nemamo tako nešto. On mi je odgovorio: "Reći ću vam ko sam, ja sam u tom odeljenju 30 godina i sada sam njegov načelnik. U Velikoj Britaniji imamo isti slučaj sa oko 20 do 25 hiljada dece godišnje." Nešto kasnije gledao sam televiziju usred dana i to je bilo nešto prezentovano kao vest, gde se pojavila jedna gospođa koja je član neke grupe u Londonu, mislim da je njihovo ime bilo "Majke onih koji su nestali". Ona je rekla da svake godine u Velikoj Britaniji oko 120 hiljada dece između 10 i 23 godine ode od kuće, a 80% njih se ponovo pronađe. Drugim rečima, 20% njih nestanu. Dobro, 20% od 120 hiljada čini 20 hiljada i potvrđuje onu brojku koji mi je taj čovek rekao. Pa dobro, šta se dešava s tom decom? Razgovarao sam sa šefom policije i on mi kaže: "U pravu ste u vezi te dece, Dean!. Jedne godine zabeležili smo 40 hiljada i nešto, koji su nestali." Onda je dodao da im je vlada tada saopštila da se ne radi o 40 hiljada, nego o 60 hiljada i nešto. Ovo sam čuo od policijskog službenika koji je bio u vezi sa policijom u Dorsetu. U Novoj šumi, svake nedelje pronađu 7 do 8 dece koja su isečena od grla do ramena. Koža im je oguljena s leđa, a meso jedeno dok su bili živi. Sada mislim da to ima veze s onim u vezi čega me je moj deda upozoravao da ću to saznati kasnije (ranije u intervjuu, Dean je pomenuo da mu je deda davno rekao da će se kad odraste, suočiti s jednom tajnom koja će ga uništiti) i tako sam naleteo na onaj događaj sa Jessicom i Holly. Svako ko je poverovao da Ian Huntley ima bilo kakve veze s ubistvom te dece, trebao bi da se javi doktoru na pregled.

Dave Starbuck: Pre četiri godine održao sam predavanje na temu "Ko je stvarno ubio Holly Wells i Jessicu Chapman" i odaziv je bio neverovatno velik, uključujući čak i nekoliko advokata.

Dean Warwick: Optužili su Ian-a Huntley-a zato što je imao u naborima svojih pantalona semenke biljaka koje se nalaze u toj šumi. On ih je mogao pokupiti bilo gde, a mogli su mu ih i podmetnuti. Taj čovek ne bi bio tako glup da odnese ta tela na ono mesto, svuče im odeću, polije ih benzinom pa onda zapali. Svako ko ima bar pola mozga zna da je bolje ostaviti odeću na telu da upije benzin a onda da ih zapali. On je navodno odneo njihovu odeću nazad do škole, stavio je u kantu za smeće, onda zapalio, pa je ugasio polivajući je vodom iz creva. To je glupost! Imamo slučaj gde je jedna gospođa tražila od medija da objave njenu priču. Ne znam koliko je to tačno. Radi se o tome da je ona šetala svog psa u toj šumi svakodnevno par nedelja pre nego što su Jessica i Holly bile pronađene. Ona je izjavila da je vojna policija blokirala taj put.

Dave Starbuck: Da, to je tačno. Ja sam to takođe čuo iz jednog drugog izvora.

Dean Warwick: A imamo i onog džogera koji je bio saslušan izvan suda dok se sudilo Huntley-u. On je rekao da je tri noći trčao pored te šume i da je čuo krike devojčica iz te šume. Sada, one informacije koje imam o tome stigle su od visokih američkih vojnih obaveštajaca kojima u svakom slučaju verujem. Oni su unutar vlade, duboko unutar vlade, a ko su oni, to je već posebna priča. Tela tih devojčica bila su unakažena kandžama, a bile su i silovane. Sada, da li se tu radilo o činu nekog kulta ili transmutaciji "prisustva" (misli se na proces transmutacije entiteta iz 4D - Reptili) to je već otvoreno za diskusiju. Ja lično mislim da je David Icke stigao prilično blizu, samo što je on promašio u vezi onoga šta bi mi trebali da radimo u vezi s tim slučajem reptilskih i drugih entiteta, ali nećemo sada o tome. Međutim, ukoliko se ponovo vratimo na onaj slučaj nalaženja 7-8 tela u Novoj šumi, u Dorsetu, taj policajac mi kaže da njegov kolega koji pregledava ta tela, svaki put želi da počini samoubistvo nakon onoga što vidi.

Dave Starbuck: Mogu da verujem.

Dean Warwick: Ovo me podseća na ono što nalazimo na mnogim mestima u Bibliji - "A oni su jeli meso dece tih dana", a postoji i razlog za to. Srećom imam jednu seriju dobrih proizvoda, tako da srećem mnogo ljudi. Jedan klijent je npr. postavljen veoma visoko u naučnom istraživačkom centru britanske vlade. Činjenica je da se dosta toga nalazi u biblijskim zapisima i onome što je Zecharia Sitchin pisao, recimo ona priča o "Onima koji su s Neba na Zemlju došli" ili o Nefilimima i Anunakijima. Oni su konzumirali menstrualnu tečnost njihovih žena zato što im je to davalo sposobnost da čitaju um svojih suparnika, da komuniciraju telepatski i ja u to verujem. Kad je došlo vreme za te entitete da idu, a oni su ti koji su došli s nebesa i uzimali žene ljudi pokušavajući da ih oplode, a pošto su te žene rađale gigante, umirale su tokom porođaja, nastao je problem. Tako je to ono kako su oni naišli na to kako će dobiti te supstance. Nisu mogli iz menstrualne tečnosti ljudskih žena da dobiju te supstance, ali su otkrili da ih mogu dobiti iz muskulature dece koja su izložena mučenju. Ovo ima i svoju naučnu bazu, neću sada reći odakle tačno iz SAD-a, ali da, to je odgovor. Takvo meso je "natopljeno" serotoninom i adrenalinom, i ono im daje slične supstance koje im omogućavaju da čitaju drugima um i komuniciraju telepatski. To se pominje na mnogo mesta u Bibliji, i to se treba bukvalno uzimati, onako kako je napisano. Tamo se ne kaže da su oni jeli dečije kosti, ili dečiju kožu, nego da su jeli dečije meso, što znači da su im gulili kožu. Slično s onim iz Biblije gde se kaže da je Kain navodno ubio Avelja. To nije tačno, u stvari, nije rečeno tako. Rečeno je da je Kain pojeo Avelja i zato je bio prognan. Ne mogu zamisliti ništa gore od mučenja jednog deteta u onom stepenu u kojem se to čini, a onda da se konzumira onako kako je to bilo rečeno od strane policajaca koji su sprovodili istragu. Slično tome, nedavno sam magazinu Nexus dostavio dokumentaciju o tome da se kod nas sada pojavljuju giljotine, koje su pomenute u Otkrovenju 24. Hiljade njih sada dovoze u američke vojne baze. Zašto? Senator koji je to pomenuo rekao je da je to divan način da se izvede smrtna kazna. Ali oni ne likvidiraju ni stotinu ljudi godišnje u Americi, šta će im onda hiljade giljotina? Žena kongresmen iz San Dijega je javno izjavila da je u jednoj japanskoj fabrici videla da prave te stvari.

Dave Starbuck: Da, i ja sam negde čuo taj izveštaj.

Dean Warwick: Pa, to je bilo i na BBC radiju negde sredinom januara 2004. godine, da se to slalo u SAD u kontejnerima, 300 u jednom. Sada mi se čini da znam o čemu se radi. Neki svetski lideri kao Kissinger, javno su tvrdili da je potrebno redukovati svetsku populaciju sa 7 milijardi na pola milijarde. Kako ćete likvidirati toliki broj ljudi? Dobro, možemo se igrati s klimom, možemo raditi razne stvari kao npr. napraviti velike poplave, ljudi mogu ginuti zbog globalnog zagrevanja planete, podizanja nivoa mora itd. Imam podatak da je policija pretila jednom farmeru u Yorkshiru. Ovdje ću stati i vratiti se malo nazad da pomenem da je Gunderson, koji je bio najveći proizvođać metala u svetu, bio intervjuisan na TV-u u vezi s tim što je dobio ugovor da za američku vladu proizvede hiljade teretnih vagona, a u svakom od njih je bilo mesta za 150 ljudi. Imamo takođe slučaj onog britanskog doktora koji dok je s porodicom hodao kanadskim šumama u blizini američke granice, nabasao na željezničko skladište sa više od 50 teretnih vagona. Kada su otvorili vrata svakog od njih, u njima su videli okove i giljotine za glavu. Sada ću ti reći ovo. Zamisli da smo ja i ti u tim okovima i mene su stavili na giljotinu, a tebe su ostavili za sutra. Ti ćeš se prestraviti.

Dave Starbuck: Prokleto si u pravu!

Dean Warwick: Tako da tu dobijamo slične okolnosti, pošto si ti prestravljen, adrenalin i serotonin teku, te tako imamo te sastojke u našem telu. Zato je onaj senator pomenuo da je to divan način za likvidaciju kao i za korišćenje delova tela ili organa. Ali da se 6,5 milijardi ljudi iz celog sveta tako likvidira, to je velika stvar i većina ljudi će to proglasiti glupošću. A upravo u tome i jeste poenta. Kad staviš nešto direktno ispred nečijih očiju, to je najbolji način da sakriješ tu stvar. To je isto kao kad su se Nemci počeli ponovo naoružavati za Drugi svetski rat. Oni su mogli praviti puške, delove oružja i municiju i mogli su ih lako sakriti ali ono što nisu mogli lako sakriti to su bile topovske cevi. Šta su oni onda uradili? Oni su ih ugrađivali ljudima u kuće kao dimnjake. Tako su te cevi stršile napolje kroz krovove, a ljudi su od topovskih cevi mislili da su dimnjaci.

Dave Starbuck: Pa, to je već odavno strategija sila Novog svetskog poretka. Ako hoćeš nešto da sakriješ, stavi to ljudima ispred nosa. Ja sam prilično dobar poznavalac toga. Pre nego što sam postao novinar bavio sam se mađioničarskim veštinama, tako da znam kako se sakrivaju stvari ljudima ispred nosa.Нема коментара:

Постави коментар