FILIP EŽEN OD ROTŠILDA

Filip Ežen od Rotšilda (Phillip Eugene de Rothschild) je nepriznati sin pokojnog barona Filipa od Rotšilda, koji je posedovao ogromne vinograde Mouton-Rothschild u Francuskoj. Baron je umro 1988. u 86-oj godini. Rotšildi su jedna od najvećih reptilskih loza na planeti i Filip Ežen kaže da je on jedan od stotine hiljada njihovih nezvaničnih potomaka, od kojih je većina nastala u okviru programa oplodnje iz banki sperme da bi se osiguralo da genetička "čistoća" bude zadržana i dalje proširena. "Moj otac je bio dekadent, kao i jedan od glavnih satanista i Bogomrzaca, ali izuzetno je voleo vino i vinograde. Imao je običaj da kaže da su oni izvlačili sva ona primitivna osećanja iz njega", kaže Filip. Imanjem sada rukovodi ćerka barona Filipa - baronesa Filipina, koja je, po rečima Filipa Ežena, njegova polusestra. On tvrdi da je začet tokom "okultnog incesta" kojim se reptilski hibridi služe kako bi zadržali lozu "u svojoj kući". Najznačajnije reptilske porodice začnu bezbroj dece da bi očuvale lozu, a samo mali broj njih bude zvanično priznat i dobije njihovo prezime. Ostali se kriju iza drugih imena i odgajaju ih drugi "roditelji". Kasnije se oni nađu na značajnim pozicijama, često i neznajući odakle im tolika "sreća".

Filip od Rotšilda

Filip Ežen je uveden u hrišćansku crkvu da radi u korist programa, ponašajući se kao pravi hrišćanin. Rekao je da je najveći deo svog detinjstva i adolescencije živeo sa svojim ocem Rotšildom na njegovom imanju u Francuskoj. Imali su fizičku vezu i bio je držan u emocionalnoj mreži incesta, koji se u ovoj kulturi cenio i bio smatran normalnim. 

Filip je potvrdio da demonska bića kontrolišu "okultne" loze i način na koji to rade. On nastavlja svoju priču sledećim rečima:

"Kao potomak Rotšilda, bio sam maksimalno demonizovan. Prisustvovao sam očevoj sahrani 1988. godine, primio njegovu moć i obavezu da sprovedem svoju sudbinu u velikoj zaveri moje porodice. Poput njihove ostale dece, odigrao sam ključnu ulogu u revoltu moje porodice prema Bogu. Kada gledam CNN, iznenadi me što vidim toliko poznatih lica na sadašnjoj svetskoj političkoj sceni, u umetnosti, finansijama, modi i biznisu. Odrastao sam sa tim ljudima, sretao ih na mestima ritualnih obreda, kao i u centrima moći. Finansijeri, umetnici, pripadnici kraljevskih porodica, pa čak i predsednici..." 

On naglašava da se često najznačajniji članovi globalne hijerarhije moći kriju iza naizgled "običnih" životnih priča, dok, sa druge strane, diktiraju program i prisustvuju ritualima žrtvovanja ljudi. Neke javne ličnosti su visoko rangirane u satanističkoj hijerarhiji, kao što je Filip Ežen i otkrio kada je prisustvovao njihovim ceremonijama:

Alan Grinspen
"Još se sećam da su Rokfelerovi i Bušovi prisustvovali ritualima, ali nikada nisu imali moć da ih predvode. Još uvek ih smatram laicima i nedovoljno sposobnim da bi bili nosioci okultne moći. Izuzev Alana Grinspena (dugogodišnjeg prvog čoveka Banke Federalnih rezervi), većina ovih momaka su bili sledbenici okultnog, pre svega zbog ekonomske moći i prestiža. Grinspen, sećam se, je bio osoba izuzetne spiritualne i okultne moći i samo jednim pogledom mogao je da natera Bušove i mlađe Rokfelerove da se povuku. Najvažniju ulogu u tim ritualima imale su evropske kraljevske porodice, prevashodno princ Filip. On je pripadnik, kao i većina savremenih evropskih monarha, Šarlimejnske, Merovinške i Enejske loze. Ali on je njihov trenutni poglavar. Siguran sam da su njegovi hromozomi nasleđeni od majke u današnjem "antihrist" Nefilimu. Princ Filip je vodeći biološki potomak "Reptila". Odmah ispod njega su muški pripadnici moje porodice (Rotšildovih), poput grupe ministara zaduženih za logistiku i operacije. Sadašnji monarsi Holandije, Španije i nekih starih plemićkih porodice u Austriji (Habzburzi) su sledeći po važnosti u okultnoj moći i zaveri."Нема коментара:

Постави коментар