KOLOIDNA SREBRNA VODA

Koloidna srebrna voda je tečnost u kojoj se nalaze veoma male čestice srebra od 0,001 mikrona u prečniku. Koncentracija ovih čestica je od 5-7 ppm, što znači da milion čestica vode sadrži 5-7 čestica srebra, u zavisnosti od toga da li je koloid namenjen za spoljnu ili unutrašnju upotrebu.

Koloid je najbolji način primene lekova u medicini zato što su ćelije i telesne tečnosti svih živih bića upravo u koloidnom stanju. Zahvaljujući tome organizam mnogo lakše i brže prihvata koloidni rastvor u odnosu na klasične lekove koji se najčešće nalaze u kristalnom obliku i mnogo se teže apsorbuju.

Koloidna srebrna voda je netoksičan, prirodni antibiotik, izuzetno uspešan u uništavanju više od 650 uzročnika bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice. Moć koloidne srebrne vode kao prirodne antibiotske supstance i efikasnost sredstava protiv svih infekcija naučno je dokazana. Kvalitet rastvora čine čestice srebra koje su toliko male da lako prolaze kroz ćelijsku membranu, što je zapravo jedini način da se ubiju virusi koji se razmnožavaju unutar ćelije.

Svi do sada poznati antibiotici uopšte ne deluju na viruse, dok su laboratorijska istraživanja srebrne vode jasno pokazala njeno smrtonosno dejstvo na najveći broj virusa, bakterija i gljivica. U suštini nije poznata nijedna vrsta patogenih mikroorganizama koja u laboratorijskim uslovima u dodiru sa srebrom može da preživi duže od 6 minuta!

Koloidna srebrna voda deluje kao katalizator, blokirajući određene enzime koje virusi, bakterije i gljivice koriste u svom metabolizmu. U dodiru sa srebrom ovi izazivači bolesti vrlo brzo ostaju bez hrane i kiseonika, raspadaju se i organizam ih potom odstranjuje. Ovaj proces je toliko brz i uspešan da nijedan mikroorganizam ne može da mutira i da stekne rezistentnost na koloidno sredstvo. Prednost ovog koloidnog rastvora u odnosu na klasične antibiotike je u tome da uništava samo štetne mikroorganizme, dok one bakterije i mikroorganizmi koji su neophodni za normalnu funkciju ljudskog organizma, ostaju netaknuti. Ovaj proizvod izuzetno stimuliše imunološki sistem i rebalansira poremećene metaboličke funkcije.
___________________________________________________________________

Deluje uspešno u lečenju sledećih oboljenja:

- Kožne bolesti (akne, alergije, alopecija, bradavice, velike i male boginje, čirevi, dermatitis, ekcemi, gljivične infekcije, herpes, opekotine, perut, psorijaza, rane, rozacea, seboreja...)

- Oboljenja disajnih organa (astma, bronhitis, upala pluća, upala plućne maramice, polenska alergija, upala sinusa, kijavica, upale grla i krajnika, tuberkuloza...)

- Stomačna oboljenja (čir na želucu, dijareja, difterija, gastritis, infekcije Ešerihijom Koli,loše varenje, salmonela, streptokokne infekcije, stomačni grip, tifus, trovanje krvi, kolera, tropske bolesti, kuga, paraziti, trovanje hranom, ulcerozni kolitis...)

- Uro-genitalna oboljenja (infekcije i upale bešike, jajnika, materice, prostate, uvećanje prostate, cistitis, gonoreja, hlamidija, kandida, kondilomi, sifilis...)

- Upale i infekcije oka, uha, upala limfnih žlezda, reuma, antraks, upala desni, karijes, paradentoza, neprijatan zadah...

* * * * *

Kod infekcija i upala oka, uha ili sinusa, koloidni rastvor treba primeniti u obliku kapi. 1-2 puta dnevno po jednu kap u oko, uho ili nos, zaustaviće razvoj infekcije.

Kod respiratornih infekcija, bronhitisa ili astme, koloidnu srebrnu vodu treba primeniti za inhalaciju. Sipati u inhalator, prsnuti nekoliko puta u usta i što dublje udahnuti. Koloidnu vodu ne treba zagrevati!

Kod kožnih oboljenja, jednom dnevno koloid naneti na vaticu ili tufer i potom premazati obolelo mesto.

Neprijatan miris nogu, koji je najčešće posledica gljivičnih infekcija, nestaće ako ujutru i uveče nanesete koloidnu vodu na stopala, a posebno između nožnih prstiju, gde su infekcije najčešće.

Seboreja i perut će nestati ukoliko nakon svakog pranja kosu prelijete sa 2 dcl. koloidne vode ili kožu glave naprskate jednom dnevno.

Koloidna srebrna voda se isto tako uspešno može primeniti i kod kućnih ljubimaca (psa, mačke, papagaja, kornjače, ribica...), kao preventiva ili pomoć u lečenju. Zdravim ljubimcima sipati par kapi koloida u vodu za piće jedanput dnevno, a obolelim ljubimcima davati po nekoliko kapi tri puta dnevno. Akvarijumske ribice će biti zdrave, a voda čista ukoliko sipate u akvarijum 1 dcl. koloida 1-2 puta nedeljno.


Koloidna srebrna voda se može koristiti svaki dan. Kao preventiva za ojačanje imunološkog sistema i sprečavanja nastajanja infekcija ili kao delotvorna pomoć u lečenju već nastalih oboljenja. Da bi se sačuvala potpuna efikasnost ovog rastvora, obavezno treba koristiti plastičnu ili staklenu kašičicu ili čašu. Kao zamena, može se upotrebiti i zatvarač na flaši, čija zapremina odgovara dozi koju treba uneti u organizam. Kao preventivno sredstvo uzima se svaki dan 1 kafena kašika koloida, ujutru i uveče, 5 minuta pre jela. Kod akutnih infekcija koloid je potrebno uzimati 3 puta dnevno po 1 kašičicu, takođe na prazan stomak. Kod hroničnih infekcija preporučuje se uzimanje 1 kašičice koloida svaka 3-4 sata. Koloidna srebrna voda se koristi sve do potpunog nestanka simptoma kao i 7 dana nakon toga. Dužina trajanja terapije, u zavisnosti od oboljenja iznosi od 24 sata do nekoliko nedelja. Najefikasniji način korišćenja koloida je da se nakon uzimanja zadrži malo u ustima (oko 10 sekundi) i potom proguta. Koloidna srebrna voda je bez ukusa i mirisa, a već iz usne duplje ona se apsorbuje u krv. Kao sporedan efekat ovakvog načina primene, već nakon nekoliko dana zubi postaju znatno belji i čistiji, upale desni nestaju, a mogućnost nastanka novog karijesa je svedena na minimum. Svakodnevna upotreba ovog koloida čisti organizam od nagomilanih, nepoželjnih mikroorganizama, štiti od epidemije gripe i respiratornih infekcija, reguliše metabolizam i uspostavlja stabilan imuni sistem. 

Prednost ovog proizvoda je, osim njegove apsolutne neškodljivosti, i u tome što ne postoji mogućnost predoziranja. Ukoliko se i uzmu količine veće od preporučenih, svaki višak se lako eliminiše i ne zadržava u tkivima. Mogućnost interakcije sa drugim lekovima takođe ne postoji i slobodno se može koristiti paralelno sa medikamentoznom terapijom. 
___________________________________________________________________


Нема коментара:

Постави коментар