KRISTINA AGILERA KAO LUTKA GLOBALIZMA

KRISTINA AGILERA - MARIONETA ILUMINATA

Da nesvakidašnji "talenat", danas super popularne američke pevačice Kristine Agilere, nije presudno uticao na njen uspeh planetarnih razmera, govori i malo poznata činjenica da je Kristina još od malih nogu bila uključena u mračni projekat iluminatske kompanije "Dizni" ("Disney", inače specijalizovane za regrutovanje "nadarene" dece) pod nazivom "Miki Maus Klub" ("Mickey Mouse Club") s ciljem programiranja u seksipilnu i provokativnu zvezdu koja će, kada dođe vreme za to, svojim pesmama, crnomagijskom simbolikom, pozadinom svojih spotova, širenjem kulture bluda i nemorala najgore vrste, "neprimetno" zavoditi mase obožavalaca i njihove duše prevoditi na tamnu stranu. I sve to, pogodićete, za račun Iluminatskih "bogova" i njihove bolesne i zaposednute duše i psihe, koji danas, kada je kucnuo čas, vešto iz senke (zlo)upotrebljavaju Agileru kao svoga palog anđela glasonošu, sa osnovnim zadatkom da pripremi svet za prihvatanje nove i, prema njihovim projekcijama, jedine prave luciferijanske religije budućnosti.


Pored Agilere, kursisti (tj. deca robovi) pomenutog zloglasnog "Miki Maus Kluba" bili su, između ostalih, i Džastin Randal Timberlejk, nekadašnji proslavljeni vokal grupe N Sync, a danas glumac i solo pevač i sve drugo šta iluminatskim gazdama zatreba, i još jedna super popularna američka pevačica, nekadašnja tinejdž-zvezda Britni Spirs, čiji je iluminatski program kontrole uma, uzgred budi rečeno, pucao nekoliko puta, posle čega se Britni u potpunom psihičkom i duhovnom beznađu i rastrojstvu jedno vreme šišala skroz naćelavo, proživljavala teške "ljubavne brodolome", pa čak je pre par godina nekoliko puta bila na korak od samoubistva. Naravno, takva vam je kleta sudbina robova, tj. novih idola novog svetskog poretka kojima se klanja velika većina ovog zalutalog stada zvanog čovečanstvo. Svedoci ste kakvu je samo zlu sudbinu doživeo tragično nastradali Majkl Džekson, takođe rob Iluminata, a kome se pre izvesnog vremena posvetila serija tekstova u okviru Srpske analitike.


Upotrebljivi su do jednom, dakle, samo dok ispunjavaju mračnu svrhu zbog koje su "stvoreni" i programirani. Jer, da se ne lažemo, nikada od svih tih prosečnih pevaljki ništa veliko ne bi postalo, da se u njihove karijere nije umešala upravo ta đavoljeva nevidljiva ruka koju sada proslavljaju svojim pesmama, spotovima, i ostalom luciferijanskom scenografijom.

PROGRAMIRANA PROSTITUTKA PAKLA

Isti slučaj je i sa Kristinom. Naravno da se Kristina Agilera nije pojavila tek tako, preko noći i niotkuda (kako se to javnosti uglavnom predstavlja), sa nekog "levog" kastinga za američke "zvezde granda" na kome se, eto, izborila za svoje mesto pod američkim estradnim suncem. Besmislice. Ili da je do uspeha došla isključivo sopstvenim trudom ili napornim radom. Naprotiv, reč je o ozbiljnom, dugogodišnjem projektu "Agilera" gde ništa nije prepušteno slučaju, a u koji je ova nesrećna devojka najverovatnije nevoljno uključena od svog ranog detinjstva. Radi se o projektu u koji je uloženo mnogo truda, novca, i na stotine časova različitih manipulativnih tehnika Monarh kontrole uma.


Sve je to bilo potrebno zajedno spojiti, uklopiti i lepo spakovati da bi Kristina danas postala muzičkom udarnom pesnicom i jednim od idola ovog vladajućeg luciferijanskog kulta novog poretka sveta. Tako je stvoreno još jedno postmoderno "zlatno tele" iluminizma kome se danas klanjaju na stotine miliona duhovno obezglavljenih fanova širom sveta.

Počeci pevačke karijere Kristine Agilere vezuju se za 1999. godinu i njen album prvenac pod nazivom "Kristina Agilera", kada se američkoj javnosti predstavila sa svojim nevinim "tinejdž stajlingom". Potpuno je jasno je da su na samim počecima Kristinu morali da upakuju kao vuka u jagnjeću kožu, znajući da će samo na taj način, kao "dobra devojka iz kraja", najlakše zadobiti poverenje i naklonost masa, pre svega poslovično lakovernih američkih građana, inače bezličnih konzumenata i "žderača" svakojakog muzičkog i uopšte medijskog smeća. Pokazalo se da su Iluminati tačno znali najbolji način da svetu podvale još jedno kukavičje jaje u nizu. U tome su neprikosnoveni Majstori, mora im se priznati, bez obzira na to šta mi intimno mislili o njima. Međutim, nije trebalo dugo da bi Kristina pokazala svoje pravo lice, lik i naličje zveri koju danas manje ili više neskriveno promoviše u svim svojim pesmama i spotovima. Da počne da odigrava ulogu đavoljeg šegrta i promotera luciferijanskog kulta, koju su joj njene iluminatske gazde dodelile.


Da bi transformacija bila celovita, da bi proces "inicijacije" u svojevrsnog palog anđela bio potpun, Agilera je nedavno uzela (tačnije, dodeljeno joj je, jer ona o malo čemu odlučuje) i novo umetničko ime "Xtina", čime je i simbolično trebalo svetu da se prikaže kako se s gađenjem odriče Hrista i svega što bi moglo da je podseća na Boga (izostavljanjem onog "Christ" u imenu). Koliko li je sve to jadno. Da li su to idoli kojima se klanjate, da li je to svet i sreća koje želite svojoj deci? Da li im diskove takvih demona podnebesja kupujete?

Gotovo čitav opus (spotovi, fotografije) ove američke "prostitutke pakla" preplavljeni su iluminatskom, crnomagijskom i luciferijanskom simbolikom. Svevideće oko, zaštitni znak Iluminata (oko njihovog Lucifera), pentagrami, krv, scene bluda i razvrata, prikazi skrnavljenja svetinja i hule na Duha Svetoga, nezaobilazni su deo ikonografije koju promoviše i ritualno proslavlja Kristina Xtina Agilera (kao što možete i da vidite na priloženim fotografijama).


Naravno da je u celoj ovoj prethodnoj priči Agilera ponajmanje bitna. Ona je ništa drugo do marioneta koja je programirana da bezuslovno sprovodi mračne zamisli Iluminata, a u cilju pripremanja čovečanstva za novu luciferijansku religiju sveta.

Zato, ukoliko se divite ili oponašate Xtinu, pevate njene pesme ili balite na njene spotove, vi i vaša deca (ne)svesno pristajete da budete deo tamne strane, saučesnici u permanentnom ubijanju Boga, što je, uostalom, bila i glavna zamisao, ideja vodilja mračnih iluminiziranih vladara planete.

Sve je dozvoljeno, ali sve ne koristi.

A duša se danas prodaje na različite načine. Idolizacija Kristine Agilere i njenog "dela" svakako da je jedan od njih. Ne moram da vas učim tome, kome se duša prodaje. To bar znate. Jedino ako već niste…
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Нема коментара:

Постави коментар