KARDASHIAN SUBLIMINALI
Tradicionalna Božićna čestitka porodice Kardashian tradicionalno nema veze s hrišćanstvom, već donosi čitav niz iluminatskih simbola, paganskih rituala iz drevne prošlosti i Kardashian samopromocije.

U pitanju je panoramska razglednica s gomilom simbola. U prvom kadru s leve strane nalazi se Kim Kardashian s oznakom dolara i istaknutim oblinama. Iza sestara s prezimenom Jenner nalazi se iluminatska piramida sa svevidećim okom, a okolo se nalaze i rastrgane lutke iz izloga - jedan od bitnijih simbola MK-Ultra projekta i kontrole uma.


Kylie s krunom glumi visoku sveštenicu i stoje na pop magazinima koji su ih ispromovisali, uključujući i "Rolling Stone" magazin s Kanye Westom prikazanim poput Isusa. Tu je i simbolika gole majke s detetom (Kanye & Kim), kao i bista glave porodice - Brucea Jennera, prikazanog poput boga s Olimpa.Khloe sedi na zadnjem sedištu auta, bez, nama poznatog, razloga, a uz nju leži Kourtneyen sin Mason (!) u beživotnoj poziciji. Iznad njih levitira beba Isus (North West, Kimino dete?) bok uz bok reality emisijama na televiziji. Kris Jenner je, pak, prava glava porodice i kraljica, dok je s desne strane stvarni Bruce Jenner u komori bez kiseonika, s natpisom "Cashier". Odmah do Brucea nalazi se opet ona njegova bista, ovaj put bez udova - reč je verovatno o nekoj internoj situaciji. Tu je i više skrivenih natpisa "Fame".Autor ovog bizarnog dela je poznati fotograf David LaChapelle, prozvan "Fellinijem fotografije" - poznat po kontroverznom odnosu sa svojim HIV pozitivnim dečkom i višestrukim odlascima i boravcima u psihijatrijskim sanatorijumima.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Нема коментара:

Постави коментар