NEVEROVATNO OTKRIĆE U BOSANSKOJ PIRAMIDI SUNCA
U Bosanskoj piramidi Sunca, 260 metara od ulaza u podzemni lavirint, otkriven je misteriozni artefakt! Istraživanje ove piramide postaje jedan od uzbudljivijih aktuelnih arheoloških projekata današnjice!

Na službenoj web stranici Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", objavljen je izveštaj arheološkog menadžera Fondacije za 2013. godinu Tima Moona s Novog Zelanda. U njemu Moon detaljno opisuje proces pronalaska i radiokarbonskog datiranja fosilizovanog lista pronađenog između dva reda betonskih blokova na Bosanskoj piramidi Sunca, koji je odredio starost piramide od 29 200 (+/- 400) godina.

Međutim, ono bitnije, nedavno je otkriven jedan zagonetni predmet duboko u praistorijskim podzemnim tunelima Ravne. Nakon obrade je utvrđeno kako je reč o ergonomski napravljenom objektu koji perfektno pristaje u ljudsku ruku. Uočljiva je primenjena simetrija prilikom njegove izrade, te simboli koji za sada još nisu dešifrovani.


Za sve koji misle da se radi o prevari, pomenućemo da je nedavno UNESCO u Hanoiju (Vijetnam) bio domaćin pronalazaču piramida - dr Semiru Osmanagiću.
Нема коментара:

Постави коментар