VELIKA KRISTALNA PIRAMIDA U BERMUDSKOM TROUGLU
Bermudski trougao - tajanstven, nezemaljski, ponekad smrtonosan. Neustrašivi istraživači su decenijama ronili u lavirint misterije skrivene duboko unutar najzagonetnijeg mesta na Zemlji.

Neki nagađaju da se bizarna anomalija vremena, nestanci i čudni fenomeni mogu objasniti prirodnim pojavama. Ostali su istrajni u tome da su relikvije naprednih i nepoznatih kultura ostavili fantastičnu tehnologiju - velike energetske mašine koje doslovno savijaju prostor i vreme, te otvaraju portale u druge dimenzije. 

Američki i francuski istraživači su postigli monumentalno otkriće: delimično providna, piramida kristalnog izgleda, uzdiže se iz dna Kariba. Njeno poreklo, starost i svrha su potpuno nepoznati. Gigantska struktura, možda i veća od Velike Keopsove piramide u Egiptu, na početku identifikovana od strane lekara 1960. godine, nezavisno je potvrđena od strane ronilačkih klubova iz Francuske i SAD-a. Otkriće je potreslo naučnike širom sveta. Hoće li i oni nahrliti da ga istraže? Ne, oni će ga verovatno više studiozno ignorisati. Ako ih neko pritisne, tek će se zvanično predstaviti kao vrlo skeptični, naročito u svetlu potencijalnih posledica. Neke tvrdnje inžinjera mogu potvrditi da su piramide izvorno napravljene kao masivni izvori energije, te podržati tvrdnju da drevni grad-država Atlantida nije niti postojala, ili čak neće ni dati odgovore na misteriozna zbivanja koja su zabeležena od 19. veka u regiji Atlantika nazvanoj Bermudski trougao.


Prema istorijskim činjenicama, piramidu je slučajno otkrio doktor Rej Braun iz Arizone tokom 1968. godine. Braun je bio na Karibima na odmoru i ronjenju s prijateljima u regionu na Bahamima poznatom kao "Jezik Okeana". To područje je dobilo takav naziv jer se morsko dno, u obliku jezika, proteže od ostrva i oštro pada prema mnogo većim dubinama. Kada je video svoje otkriće, doktor je objasnio da je bio odvojen od svojih prijatelja tokom ronjenja. Kada im se pokušavao ponovo pridružiti, došao je iznad masivne strukture koja se diže iz okeana: crn, nezgrapan objekat ocrtavan svetlijim filtriranim sjajem sunca kroz vodu. Objekat je bio u obliku piramide. Budući da mu je preostalo malo kiseonika u boci, nije mogao potrošiti dovoljno vremena da istraži piramidu, ali je zato pronašao čudnu kristalnu kuglu. Doneo ju je na površinu, a kasnije kada su istraživači proučili drevni kristal, bili su zapanjeni njegovim svojstvima.


Da li kristalna piramida uzrokuje misteriozne pojave bermudskog trougla?

Neki istraživači Bermudskog trougla su godinama teoretisali da postoji čudan izvor energije na dnu mora u tom delu okeana koji utiče na vazduhoplove, brodove i plovila. Nekoliko istraživača pretpostavljaju da ako je legendarna Atlantida zaista postojala onda ostaci njene mitske energetske mašine (vrtloga vibracija) još uvek mogu biti netaknuti na dnu okeana. Takva mašina, tvrde oni, verovatno bi bila piramidalnog oblika, te ujedno i izvorni istorijski šablon koji su kulture širom sveta kopirale mnogo kasnije.


Tajanstvene piramide razbacane širom sveta

Piramidalne strukture su otkrivene širom Severne, Srednje i Južne Amerike, Istočne Evrope, ledene tundre Sibira, Severne i Srednje Kine, a možda i Antarktika. Piramida na Južnom polu se zasad ne može potvrditi, jer je duboko ispod leda više od jedne milje i njene slike su kontroverzne. Pre nekoliko godina, tajanstvene ruševine (tragovi nepoznate kulture) otkrivene su na malom ostrvu zvanom Malden u sredini Tihog okeana. Ruševine su dokazivale da postoje ostaci drevne piramide. Vernici u drevnoj zemlji Lemuriji (takođe zvane Mu) su verovali da su ti ostaci mogli biti sve što je ostalo od te drevne zemlje, dok su drugi nagađali da je to mogao biti punkt kolonije Atlantide. Antropolozi iz biskupskog muzeja u Honolulu (Havaji) su istražili ruševine 1924. godine i nisu našli piramidu. Ono što je naučnik Kenet Emori uspeo pronaći je dokaz da se malo polinezijsko pleme naselilo tamo i to na kraće vreme, ali verovatno ne pre 16. veka. Uprkos tom nalazu, više otkrića je došlo s malenog ostrva tokom nadolazećih godina.

Istraživač Mič Vilijamson zadire dublje u misterije. Istraživač Rič Hofman je napisao sledeće o nekim Vilijamsonovim neverovatnim otkrićima:

"Postoji 40 kamenih hramova na Maldenovom ostrvu koji su slični u dizajnu zgrada u odnosu na one u Nan Madol na Pohnpeima, a koje su udaljene čak 5 475 kilometara. U stvari, drumom od bazalta koji se pruža na dnu Tihog okeana, nekoliko stotina metara ispod površine vode, ova ostrva su povezana. To ukazuje na kulturu koja je stara više od 50 000 godina i da je cela ta zemljana masa nekada bila iznad površine vode, na kojoj je živela civilizacija koja nije imala nikakvih problema sa pomeranjem ogromnih kamenih blokova za gradnju vrlo velikih i kompleksnih društava o kojima ne znamo apsolutno ništa, osim činjenice da ih je neko izgradio, te da su starija i od biblijske istorije. Ipak, niko ih ne razmatra, jer se ne uklapaju u naše razumevanje ljudske rase i naše poreklo. Isto se može reći i za razbacane ruševine Kariba koje se protežu od obalnih voda Florida Keysa, prema Bahamskim vodama, prolazeći blizu Biminija i istočnog Atlantika. Kuba takođe ima podvodne ruševine duž njene obale koje su možda bile deo istog kompleksa grada-države."

Hofman takođe spominje neverovatan izveštaj istraživača Tonija Benika koji je ostvario važno otkriće još jedne velike piramide ispod 10 000 metara vode u sredini Atlantika. Benik tvrdi da je piramida prekrivena ogromnim kristalom. A ako to nije dovoljno, Hofman deli otkriće ekspedicije Arija Maršala 1977. godine, čiji je tim otkrio manju piramidu Kej Sal na Bahamima. Maršal je napravio podvodne fotografije te piramide koja je potopljena ispod 150 metara vodene mase. Prema rečima Maršala misteriozna piramida svetli. Takođe izvestio je da je voda oko piramide bila svetlucava, te da je tekla blistava bela voda iz otvora na piramidi. Uprkos tome što je voda na toj dubini tamna (pošto ne dopire mnogo svetla na tim dubinama), voda koja okružuje neverovatnu piramidu je obasjana sjajem iz strukture i pojavila se u obliku fosforne zelene boje.

Svojstva kristalnih piramida

Neke teorije o Atlantidi govore da su njene piramide izgrađene od kristala ili da su barem njihovi vrhovi prekriveni kristalnom materijom. Može li tako nešto zapravo generisati, čuvati i snabdevati energijom? Odgovor je potvrdan. Eksperimenti od pre nekoliko decenija su pokazali da piramide imaju tendenciju delovanja na neki način kao prirodni električni kondenzator prikupljanja i skladištenja energije oko njih. Što je piramida veća, veći je i kapacitet prikupljanja i čuvanja energije. Sastav piramide je vrlo važan. Nakon što je jedna napravljena od kristala, znatno bi mogla povećati svoju moć. Kristal je odavno poznat po tome da ima energetske aplikacije i pokazuje prirodna piezoelektrična svojstva. Nekadašnji radio prijemnik koristio je kristale germanijuma za hvatanje radiotalasa i pretvarao ih u električne signale koji su bili obrađeni i emitovani preko slušalica u zvuk talasa duplicirajući ljudske glasove, muziku i druge zvuke. Snaga piramide, kažu istražitelji, je imanentna obliku piramide. To je arhitektura koja je dokazana da deluje kao energetski akumulator i pojačalo energetske sile. Ako bi se tvrdnje istraživača dokazale istinitim, to bi značilo da su nedavno neke od svetskih poznatih piramida već počele pražnjenje sirove energije u svemir, pa bi se samim tim pokazalo da su piramide istinski prirodni generatori energije i snage.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Нема коментара:

Постави коментар