VAKCINISANA DECA SU DO 5 PUTA SKLONIJA BOLESTIMA OD NEVAKCINISANE!

Istraživanje u Nemačkoj, koje se još uvek sprovodi, upoređivanjem stopa bolesti kod vakcinisane i nevakcinisane dece ukazuje na prilično jasne razlike između ove dve grupe kad su u pitanju obolevanja. Prema ovim podacima, deca koja su vakcinisana, prema službenim vladinim rasporedima vakcinisanja, imaju i do 5 puta više šansi da obole od dece koja su razvila vlastiti imunološki sistem, naravno bez vakcina.

Podaci se prikupljaju putem interneta popunjavanjem upitnika od strane roditelja nevakcinisane dece pod pokroviteljstvom grupe "Vaccine Injury" i Andreasa Bachmaira, nemačkog praktičara klasične homeopatije. NYR natural news navodi da je ovo nezavisna studija koja nije sponzorisana od strane bilo kog udruženja ili državne zdravstvene organizacije s političkim i finansijskim interesima. Bachmair se oslanja na Google oglase i prihode od donacija. Za poređenje se uzimaju podaci nemačke KiGGS studije, a prema zahtevu roditelja počeli su prikupljati i online podatke roditelja čija su deca vakcinisana kako bi se tačnije uporedilo s nevakcinisanom decom. Prema Bachmairu i njegovim pristalicama, roditelji nevakcinisane dece su očito zabrinuti zdravstvenim rizicima vakcina, te je više verovatno da će napraviti drugi, zdraviji izbor poput hranjenja svoje dece puno boljom prehranom i korišćenjem prirodnih lekova. Kako prenosi Natural News, preliminarni rezultati studije su objavljeni u septembru 2011. godine, kada je anketa sadržavala podatke od oko 8 000 nevakcinisane dece, a taj broj i dalje raste. Upoređuju se ukupne stope oboljenja u odnosu na stope oboljenja u opštoj populaciji, od kojih je velika većina vakcinisana. I u svakoj pojedinoj kategoriji bolesti, nevakcinisana deca su prošla daleko bolje od vakcinisane dece u smislu učestalosti i ozbiljnosti bolesti. Drugim rečima, dokazi pokazuju da vakcine nisu ni delotvorne, ni sigurne.

Prikaz prikupljenih rezultata obolevanja kod vakcinisane i nevakcinisane dece. Crvena boja prikazuje stopu obolevanja nevakcinisane dece, a plava boja vakcinisane.

Prema prikupljenim podacima, između ostalog vakcinisana deca imaju 2 puta više šanse da razviju neurodermatitis, kao i migrene, u odnosu na nevakcinisanu decu. Osim toga, još je uočljivija razlika kod ove dve grupe kad su u pitanju astma i hronični bronhitis. Tako vakcinisana deca imaju 8 puta više šanse da obole od ovih bolesti za razliku od nevakcinisanih. Vakcinisana deca će takođe imati 3 puta veću verovatnoću od razvoja hiperaktivnosti, a imaju čak 17 puta veću verovatnoću za razvoj oboljenja štitne žlezde. Istraživanje je do sada obuhvatilo podatke 11 789 učesnika, a sve podatke kao i grafikone iz ove studije možete pogledati ovde.

Najjači dokaz o vezi između vakcina i razvoja autizma se može naći upravo u rezultatima iz ove studije. Prema prikupljenim podacima iz 2011. godine, samo je 4 od 8 000 nevakcinisane dece imalo autizam, što je samo 0,5% ukupnog stanovništva. Stopa autizma u opštoj populaciji, prema tablicama nemačke KiGGS studije koja se koristi za upoređivanje, iznosi oko 1,1%. To znači da vakcinisana deca imaju oko 2,5 puta veću šansu za razvoj autizma u odnosu na nevakcinisanu decu. Ovo je šokantno otkriće s obzirom na medicinsko poricanje bilo kakve veze između vakcina i autizma.

Iako ova korelacija ne uključuje nužno uzročnost, ukupna razlika u stopama obolevanja između vakcinisane i nevakcinisane dece u najmanju ruku ukazuje na vrlo čvrstu vezu koja se ne može odbiti ili odbaciti. Jednostavno, podaci i dalje pokazuju puno veće stope bolesti među vakcinisanom decom u odnosu na nevakcinisanu.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Нема коментара:

Постави коментар