INTERVJU SA BIVŠIM DIREKTOROM NATO ODSEKA ZA BEZBEDNOST: VELIKA BRITANIJA ZAISTA KRADE DECU, SILUJE I RITUALNO UBIJA!

Izvor: Dnevno.hr
Molim Vas predstavite se našim čitaocima?

Moje rođeno ime je Nigel Cheez, nakon preudaje majke menja mi se prezime u Hands, a kad sam oženio svoju bivšu s kojom sam dobio kćerku Bailie Kate, po dogovoru uzimam njeno prezime, da rešimo neprilike oko odrastanja. U Kraljevskoj britanskoj mornarici proveo sam 23 godine odakle sam izašao sa 13 medalja. Nakon kratkog vremena pozvan sam u Belgiju gde radim za NATO na poziciji direktora odseka za bezbednost, 7 godina. Nakon što je moja kćerka nestala u Velikoj Britaniji kroz vrata mog stana doslovno provaljuju NATO zvaničnici i nakon toga dobijam otkaz bez ikakvog objašnjenja. Moram napomenuti kako je taj upad na moj privatni posed apsolutno nelegalan jer za takvu akciju oni moraju biti unutar NATO baze. Jedini mi je argument dala kroz telefonski razgovor Anne Lonsvile, moj agent, koja je rekla da sam dobio otkaz jer preduzimam sve kako bih vratio ukradenu kćerku koja je tada imala 8 godina. Sada živim u Zagrebu, a zapretili su mi ako se vratim u Veliku Britaniju da ću završiti u zatvoru.

Vi tvrdite kako Vam je Velika Britanija ukrala kćerku. Kako i kada je nestalo Vaše dete?

Gail Cooper, moja bivša žena, je išla na praznike, kao i mnogo puta pre, samo se ovaj put nije vratila. Završila je u raljama Socijalne službe Velike Britanije. Naravno preduzeo sam sve, i došao do javne belgijske presude u kojoj je prvostepena i drugostepena presuda presudila kako je dete dodeljeno meni. Nakon što Veliku Britaniju tražim presudom belgijskog kralja Alberta da mi vrate dete nailazim na veliki problem ignorisanja presude od strane Ujedinjenog Kraljevstva.

Dobili ste javnu presudu belgijskog suda koji od Velike Britanije traži hitno izručenje kćerke ocu. Zašto još uvek niste dobili kćerku?

Zašto? To pitanje bi ja Vama i celom svetu mogao postaviti. Nakon prevoda belgijske presude na engleski, belgijski sudski izvršitelj je bio poslat i plaćen da sve dostavi Visokom sudu u Londonu, na šta su se Englezi oglušili, a kako se upetljala socijalna služba, krenulo je sa napadima i optužbama protiv mene. Kontaktirali smo i gospodina Iana Josepsha koji se preko 60 godina bori za britansku decu i pokušava spašavati britanske porodice, ali šta god pokušali vlasti Velike Britanije u potpunosti su se ogrešili o sve zakone sveta, ignorišu javnu internacionalnu presudu prema kojoj mi je dete trebalo biti vraćeno. Dete nisam video 3 godine i ne znam šta je sa njom.

Koga ste sve kontaktirali u potrazi za kćerkom? Niko se nije oglasio, da li je to znak da je sve namešteno?

Bolje pitanje bi bilo koga nisam kontaktirao. Dok sam još imao sredstava, obilazio sam sve moguće advokate u Ujedinjenom Kraljevstvu isto kao i belgijske. Obratio sam se svim belgijskim visokim zvaničnicima, pa sve do kralja isto kao i engleskim pa sve do kraljice koja je, u stvari, na čelu celokupnog pravnog sistema. "Force adoptions", odnosno prisilno usvojenje se praktikuje decenijama u Ujedinjenom Kraljevstvu i naravno da je puno toga namešteno. Deca se kradu već 90 godina i to je istina.

Zapretili su Vam da se ne smete vratiti u Veliku Britaniju, zašto?

Ako se vratim prete mi zatvorom, jedino tako me mogu ućutkati, baciti u tamnicu i zaboraviti. Ako ne odem u UK imam mogućnost boriti se za svoju kćerku.

Povezani ste sa hiljadama roditelja koji prolaze isto (krađu deteta od strane vlasti Velike Britanije) i raspolažete sa zastrašujućim informacijama. Zašto Velika Britanija otima decu i šta rade s njima?

U 3 godine borbe naravno da sam se povezao i sa drugim roditeljima, tačan broj zaista ne znam, ali je puno, puno njih Britanaca ili mešovitih brakova, kojima je još lakše ukrasti dete dok drugog roditelja koji nije Britanac, jednostavno deportuju.

Ukradena deca koju su vlasti uzele pored zdravih i sposobnih roditelja iskorištavaju se za sledeće:
1. pedofilija
2. satanistički rituali
3. testiranja na razne vakcine
4. prostitucija
5. seksualno iskoriste pa ubiju
6. novac, profit, itd.

Problem je u tome što su u Velikoj Britaniji socijalna služba, lekari, učitelji po školama, policija, advokati, bolnice, pedijatri, psihijatri, hemijske laboratorije, lančano povezani, a na samom vrhu ove ritualne piramide sedi engleska kraljica koja je pedofil kao i većina visokih zvaničnika u Velikoj Britaniji. I to je velika javna tajna o kojoj se ne govori zbog jedne specifičnosti koja se zove "GAGGING ORDER", po kojoj svi koji su unutar sistema te piramide i socijalne službe, moraju ćutati o svemu što se događa. To je alat za ućutkavanje, a roditeljima se preti doživotnim zatvorom ako progovore. Moj slučaj je specifičan jer ja imam javnu presudu belgijskog Vrhovnog suda i zato smem govoriti, ali ne smem se vratiti u UK jer mi takođe prete zatvorom.

Velika Britanija puna je pedofila i ritualnih žrtvovanja. Rekli ste da sve kreće od engleske kraljice. Molim Vas objasnite našim čitaocima o čemu se radi?

To nije kao piramida, to je piramida. Engleska kraljica je na čelu, pa premijer... I tako sve redom po hijerarhijskoj lestvici. Dakle, porodični zakon je ispod same kraljice i njnog PRIVATNOG porodičnog suda, to je njen privatni sud, ne znam da li znate? Prema istraživanjima, "Force adoption", odnosno legalna krađa dece započela je za vreme vladavine njene majke kraljice Elizabeth. Vrlo je važno napomenuti kako se krađa dece, pedofilija, ritualna i satanistička žrtvovanja, porno filmovi sa decom, testiranja dece, odvija preko 90 godina, a cena jednog deteta u Velikoj Britanije je oko 5 miliona funti. Za pedofiliju se uzimaju dečica starosti 6-8 godina kao što je bila moja Bailie Kate.

Na svojim visokim poslovnim pozicijama potpisali ste ugovor o tajnosti da ćete do kraja života ćutati o zločinima i tajnama kojima ste svedočili na svojim radnim mestima. Rekli ste kako Vaše znanje može izazvati Treći svetski rat. Sada ste spremni govoriti...

Tokom godina, svojim radom i pozicijom, postao sam "Holder of Top Secret". S ponosom sam služio svojoj kraljici, celoj naciji i celom čovečanstvu sve do momenta bešćutnog ignorisanja engleskog pravosuđa i krađe mog deteta. Napomenuo sam da sam 22,5 godine bio u Kraljevskoj mornarici, nakon toga 7 godina u NATO-u, normalno da imam saznanja i spreman sam progovoriti, ako se ne pojavi pošteni, nekorumpirani sudac koji je voljan prihvatiti zakonsku presudu belgijskog Vrhovnog suda. Ko je u stanju vratiti moju kćerku, taj će dobiti sve informacije, nebitno s koje strane jer sretan i siguran život moje kćerke je najvažniji.


* * *

Gospodin Cooper je u potrazi za svojom kćerkom prevrnuo brda i doline. On napominje kako se Velika Britanija oglušila na sve zakone, na sva ljudska i dečja prava, na sve konvencije i sva međunarodna prava, ignorišući javnu presudu belgijskog Vrhovnog suda. Oni jednostavno ukradu decu. Spomenuo je i priču prijatelja kojima su vlasti oduzele četvoro dece, a poslednje nekoliko sati od detetovog rođenja. Pitate se koji je razlog? Argument socijalne službe je taj da majka ima govornu manu i kao takva nije sposobna odgajati decu. Na hiljade roditelja u Velikoj Britaniji prolaze isto i svi su prisiljeni ćutati jer kad jednom dete uđe u taj sistem, ono se ne vraća nego se iskorištava za njihove nastrane i globalne ciljeve. Kako svedoči gospodin Cooper, bivši šef NATO odseka za bezbednost, na kraju tog lanca sedi engleska kraljica koja je pedofil i kao takva stvara svoje zalihe dece po sirotištima, muči ih, preprodaje, siluje i žrtvuje. I što je najbitnije od svega, to je u Velikoj Britaniji potpuno javna tajna o kojoj svi govore. Roditelji pod pretnjom zatvora i u strahu za svoju decu prisiljeni su ćutati iako se većina od vlasti ukradene dece nikada ne vrati svojim porodicama. Oni jednostavno nestanu unutar sistema.Нема коментара:

Постави коментар