MILEY CYRUS KAO DEO NWO PROJEKTA "DEČIJE SEKSUALNOSTI"

Ovih dana je svet poznatih i slavnih potresao psihički pad nekadašnje velike teen zvezde Miley Cyrus. Međutim, ako pažljivije pogledamo, to je samo još jedan u nizu.

Nastup koji su mainstream mediji licemerno prozvali "sramotnim" zapravo je bio bizaran i simbolički nabijen, i u svakom slučaju unapred pripremljen. Velika je iluzija smatrati kako u više stotina miliona vrednoj mašineriji uopšte postoji prostor za vlastito sramoćenje.


Nekadašnja Hannah Montana prvo je počela simbolički nositi leptire čime je ukazala na ropsku simboliku, da bi zatim nakon decenije boravka u Hollywood Recordsu pod palicom Michaela Eisnera prešla u RCA Records i uticaj kontroverznog Larryja Rudolpha, kojeg mnogi povezuju sa propasti Britney Spears i simboličkim perverzijama Ke$he.


Miley je tako prošla kroz već dobro uhodan "dobra devojka postaje zločesta" koncept. Plaženje jezika postaje joj simbol nastupa na pozornici, u potpunosti menja imidž, sa kilažom pada na ivicu bulimije i postaje seksom opsednuta karikatura koja i sama kaže da već mesecima spava po 45 minuta na dan. Sve je kulminiralo na MTV VMA nagradama kada je obučena u nekakvu gumu glumila razmaženo derište i skakutala po pozornici sa ogromnim plišanim medvedima, čime je implementiran novi koncept "seksualne privlačnosti dece", koji će uskoro sve agresivnije biti promovisan.


Zatim se Miley priključila izvođenju megahita "Blurred Lines" koji, kao što mu ime kaže, opisuje tanku liniju između flerta i prelaska u "akciju". Pevači obučeni u odela plešu sa golim ženama čime ih simbolički opisuju kao inferiorne, a Miley je zapravo obučena poput lutke na naduvavanje čineći samu sebe još jadnijom i droljastijom u tom hipotetičkom odnosu.


MK-Ultra proces nastavio se oblačenjem "pedo-bear" majice na šta je publika još više negodovala, a sve jače odzvanjaju reči njenog oca Billyja Raya Cyrusa koji je pre dve godine izjavio da su ga njeni manipulatori oterali od kćerke i rekli da vodi računa o svom životu. "Sotona mi je uništio porodicu i bojim se da će Miley završiti kao Anna Nicole Smith i Michael Jackson", zaključio je Billy koji od tada nije video svoje dete.

Šta je sledeće, nije teško pretpostaviti, jedino će se razlikovati način na koji će Miley završiti kao Britney Spears.Нема коментара:

Постави коментар