TERAPIJA DESTILOVANOM VODOM

S vremena na vreme krv se mora pročistiti. Postoji samo jedan način 'pranja' krvi - pomoću mrtve vode, nerazređene vode, destilovane vode, koja ne sadrži nikakve životne organizme, hemikalije i slične materije. To mora biti mrtva voda, tj. voda kondenzovana iz pare. Destilovana voda samom svojom težinom vrši pritisak od 0,5 kg na minerale i kiseline koje zakrčuju krvotok; ona ih pritiskom isteruje iz organizma. Čak i u vrlo kratkom vremenu odstranjuje značajne količine nečistoća iz krvi. Ne postoje fiksna i čvrsta pravila u vezi uzimanja tog leka; može se uzimati brzo ili polako, vruć ili hladan. Samom pojedincu se prepušta da odluči kako će ga uzimati, prema svom temperamentu i fizičkom stanju. Najvažnije je postići neophodni pritisak i obezbediti da se svaki put uzimaju po dve šolje, ukupno oko 3,5 litre dnevno. To je vrlo lako postići ako se količina sistematski reguliše na sledeći način:

1. Dve šolje nakon buđenja.

2. Dve šolje nakon doručka.

3. Dve šolje sredinom jutra.

4. Dve šolje 20 do 30 minuta pre ručka.

5. Dve šolje sredinom popodneva.

6. Dve šolje 20 do 30 minuta pre večere.

7. Zadnje dve šolje popijte pre spavanja.

Što se tiče hrane i pića, to je stvar individualnog izbora. Ništa nije zabranjeno, a nema ni potrebe za gladovanjem i lišavanjem bilo čega. Možemo jesti i piti prema sopstvenim potrebama. Nakon ispijanja dve šolje destilovane vode treba jesti umereno. Treba održavati načelo tretmana, tj. uzimati vodu 7 puta dnevno, dve šolje zaredom. Takođe, treba pripaziti da se te dve šolje uzimaju nedugo pre svakog obroka. Pojedinac će vremenom gubiti želju za hranom, odnosno onom količinom hrane koja ga je ranije zadovoljavala, te će mu polovina ili čak trećina od prvobitne količine obroka postati sasvim dovoljna. Koža lica će postati čistija i sjajnija, a oči bistrije i prodornije. Misli su jasnije i nema više razdražljivosti. U slučaju boljki akutne prirode tretman bi trebao trajati barem 3 nedelje, a u ostalim slučajevima 5 nedelja. Ako osoba pribegava tretmanu 5 do 12 nedelja u nizu, 65% bolesti nestaje, a preostalih 35% će nestati ako nakon toga nastavi sa pravilnom ishranom. Usvajanjem ove navike sprečavaju se sve bolesti. Telo se ionako sastoji od 85% vode, a redovno uzimanje destilovane vode ukloniće sve kiseline i kristale iz organizma na prirodan način, a da se time nimalo ne opterećuje krvotok.

Vodenim tretmanom postižu se 3 izuzetno važna efekta:

1. Krv se ispira i oslobađa od svih stranih materija.

2. Tretman podstiče ispravan rad pojedinačnih organa, a time i celog organizma.

3. Lečenje pruža mladalačku svežinu u meri koju mladost često ne poseduje, budući da se ceo endokrini sistem normalizuje, čime se jačaju moždane sposobnosti, a život postaje radosniji.

Svakako, dakle, povremeno pribegnite vodenom tretmanu. Ako se budete osećali loše započnite ponovo nakon nekoliko dana ili čak nedelja. Bilo bi poželjno da vodeni tretman primenjujete oko 5 do 7 nedelja na svakih nekoliko godina, jer on pročišćava ceo organizam, a takvim obnavljanjem tela zagarantovan je trajni napredak. Čak i nakon svega 3 dana primetna je pročišćenost i obnovljenost krvotoka. Što je krv čistija, to i ćelije tela postaju normalnije. Tretman je tako jednostavan da je greške nemoguće počiniti, čak ni greške u ishrani. Najbolje od svega je to što tretman ne zahteva nikakve napore, a ipak dobijamo najveću moguću korist. Štaviše, željeni rezultat je zagarantovan, bez obzira na razlog zbog kog pribegavamo tretmanu. Pred destilovanom vodom sve boljke moraju ustuknuti, a takvom tretmanu se obično ne treba ništa dodati.Нема коментара:

Постави коментар