ZLO KOJE SE KRIJE IZA PROJEKTA "MINIONS"

Roditelj ste? Razmislite dva puta pre nego što svoje dete naučite služenju, i to ne bilo kome, već najvećem zlu.

Animirani film koji je zaludeo svu decu sveta, nije tako benigan kako to misle deca, ali i njihovi roditelji. Zlo koje se skriva iza tog filma jako je predvidivo, zbog toga čudi nerealna "opsednutost" dece koja su sasvim luda za crtaćem, koji zbog njihove ludosti osvaja milijarde i milijarde, kako dolara, tako i nevinih dečijih srca.

U Hrvatskoj su prevodi ovog filma nerealni i smešni, dok izvorno ime ovih filmova otkriva puno više od onoga što otkrivaju hrvatski nazivi koji zapravo nemaju veze sa vezom. Naime, reč Minions u Hrvatskoj je prevedena kao Malci, iako je stvarni prevod zapravo Podanici/Sluge. Naziv filma Despicable me 1 i 2, u Hrvatskoj je preveden kao Gru je ukrao Mesec i Gru na super tajnom zadatku, dok je stvarni prevod zapravo Preziri me.

Zašto gotovo svako dete na ovoj planeti želi biti podanik, i to nekoga ko se naziva Super Vilain, što u prevodu znači zlikovac, odnosno najveće zlo? Možda se odgovor krije u produkcijskoj kući koja je radila ovaj film, a reč je o kući Illumination Entertainment, čije ime govori samo za sebe!


Ova serija animiranih filmova doslovno je zaludela planetu. Prvi deo filma zaradio je neverovatnih  543 miliona dolara, dok je drugi deo zaradio 970 miliona dolara i nadmašio sve rekorde. Naravno, zarađuje se masno i na svim propratnim materijalima, torbama, odeći, tabletima, igrama, lutkama, i svemu što dečiji svet može zamisliti. U čemu je fora?

Svako ko je gledao prvi deo, u nekoliko minuta može primetiti o čemu se radi. U filmu imate prikazanog velikog zlikovca i njegove podanike koji se vesele zlu, koji se vesele krađi, koji aplaudiraju i skandiraju na greh. Ako samo zamislimo da deca danas žele biti Minions, odnosno podanici, jasno je vidljivo da tu nešto ne štima sa plodovima ovog filma. Kao prvo, zašto se deca uče da je dobro biti podanik zlikovca? A drugo, zašto se deca uče da je dobro i smešno biti zao? Evo o čemu se radi.

Sotona u ovo vreme žudi za decom, jer današnja deca su deca novog doba i upravo od njih će Novi svetski poredak tražiti dve stvari - podanost i zlo. Biblija u nekoliko navrata spominje đavola i njegove podanike. Nije slučajnost da se film koji je zaposeo sve bioskope sveta zove Minions, odnosno podanik/sluga. Poruka ovog animiranog filma izuzetno je loša za decu. Pogledajte samo plakat za promociju filma na kojem su prikazani Gru i njegovi podanici.


Na vrhu plakata jasno je napisano: Kad svet zatreba heroja, zvaće zlotvora/zlikovca. Vilain = zlotvor/najveće zlo.

I nakon prvih par minuta prvog filma jasno je da je ovde reč o Antihristu, a da su ovi planetarno popularni filmovi namenjeni pripremi dece sveta za vladavinu Antihrista, na sluganstvo i uživanje u grehu. Jer, šta drugo znači (pogotovo dečijem mozgu) - kad svet bude trebao heroja zvaće zlikovca??? Kakva je to poruka???

Ono što se dešava iza kulisa potpuno je neverovatno. Iluminati, čije ime nosi i produkcijska kuća ovog filma, pripremaju decu na dolazak najveće zveri - Antihrista, koji se u Drugoj poslanici Solunjanima opisuje ovako: "Neka vas niko ne zavede ni na koji način. Jer, ako pre ne dođe onaj otpad i ne otkrije se Čovek bezakonja, Sin propasti, Protivnik, onaj koji uzdiže sebe protiv svega što se zove Bog ili svetinja..."

Gledajući film videćemo da je Gru čovek bezakonja, sin propasti, koji uzdiže sebe iznad dobra, Boga i sve svetinje, dok su sluge ono što će Antihrist tražiti od ljudi budućnosti. Oni će biti bezimeni, bezlični (bez ikakvih ljudskih posebnosti), sluge kojima je jedini značaj da im neko naređuje, baš kao što su predstavljeni Minions, koji su ništa drugo do obični pomoćnici zla. Najgore od svega je to što su Iluminati i pravi podanici zla ovim animiranim filmovima postigli ono što su hteli. Medijima, reklamama i skupom propagandom predstavili su apsolutno zlo kao smešno i kao dobro, pa su deca jako zavolela podanike, kao i njihov nestašluk u zlu. Deca su jako zavolela bezimena, bezlična, sluganska lica koja služe zlu, i to je opasno. Deca su zbunjena, jer ih uče da je zlo u stvari dobro.


U trećem nastavku filma, koji se zove Minions, opisuje se kako zapravo postati podanik zla, pa je tako jasno rečeno i šta će se sve dogoditi sa ljudima kada Antihrist dođe.

Na Vikipediji je to opisano ovako: "Pripravnici (ljudi) se ispituju jesu li kvalifikovani da budu sluge - minions. Oni su pitali jesu li u potpunosti spremni prihvatiti taj zadatak, a nakon što pristanu dobiju svoje 3D naočare. Nakon toga ih uče da pokušaju biti zli, te da se koriste glasom zlog klovna."

Tu je i ZAP pištolj (mikro čip) koji pretvara ljude u sluge, a zanimljivo je da sluge moraju proći i skener koji eliminiše sve ljudsko u njima da se ne bi išta ljudsko provuklo. Glavni pomoćnik zlikovca Gru je dr Nefario, a prevod ovog imena takođe znači grešan i zao. Dakle, ovde je jasno opisan proces priklanjanja Antihristu. Prvo se traži želja i slobodna volja, nakon čega dolazi čipovanje, kao i potpuno brisanje ljudskosti, odnosno dobra iz čoveka. I tako se postaje bezimeni, bezlični sluga zla. Tako čovek postaje Minions! I sad vi imate milione dece širom sveta koji već sada žele proći ovaj proces kako bi na trenutak bili Minions. Neverovatno, jer kad odrastu, služenje zlu neće im biti strano, a to i jeste krajnji cilj ovog animiranog serijala.

Zanimljivo je zapravo kako je sve istinito prikazano, a zastrašujuća je činjenica da su deca toliko uzljubila zlo i sluge zla preko ovog animiranog filma! Jer, baš kako je Holivud uveo homoseksualnost kroz komedije i smešne filmove, tako se sada deca na smešan način pripremaju na dolazak Antihrista!


P.S. Odmah nakon izlaska filma, na španskim blogovima pojavila se fotografija koja prikazuje nacističke eksperimente nad decom za vreme Drugog svetskog rata, koji neodoljivo liče Minionsima. Međutim, ubrzo nakon toga fotografija je demantovana, dok se istina ne može demantovati. Ne možemo se ne zapitati da li je ovaj animirani film eksperiment nad decom sveta, s obzirom na to da deca sveta odjednom luduju za zlom?
Нема коментара:

Постави коментар